ONTDEKKEN EN DOEN WAAR JE GOED IN BENT, BRENGT JE VERDER - COACHEN OP TALENT.

WERK MAKEN VAN TALENT Je kunt niet worden wat je al bent, je kunt het wel ontwikkelen. Eigenlijk zijn we schatplichtig aan onszelf om het talent waarover we beschikken ook bewust te ontwikkelen. Bij een gevoel van - er toe doen én het verschil kunnen maken - zit je veel beter in je vel. Dit zorgt voor durf, ruimte en energie om je verder te ontplooien. Daarmee functioneer je zowel individueel als in je team beter, en met meer plezier. Persoonlijke en professionele ontwikkeling zorgen ervoor dat jouw talent wordt opgemerkt. 


Het is verdrietig en onnodig als je niet wordt gewaardeerd en daardoor niet tot bloei komt terwijl jij het gevoel hebt dat het je wel kunt. Dat gevoel heb je niet voor niets. Jij kent jezelf het beste. Het kan echter ondergesneeuwd raken als de cultuur waarin je werkt niet bij je past, of dat je niet goed weet hoe jij je eigen talenten kunt benutten. Dit ondermijnt je zelfvertrouwen onnodig. Op dezelfde weg doorgaan, omdat je nu eenmaal voor inkomen moet zorgen, kan leiden tot een burn-out. 


IEDEREEN HEEFT TALENT en kan dit ontdekken door zijn levensloop te onderzoeken. Zo word je jezelf bewust van je persoonlijke mogelijkheden en werk je actief aan jouw welzijn.


VISIE OP TALENTONTWIKKELING Bureau Werkelijk heeft een model ontwikkeld dat een helder beeld geeft van het verschil in functioneren vanuit je natuurlijke aanleg of vanuit je aangeleerde kwaliteiten. Je krijgt vaardigheden aangereikt waarbij je het beste van jezelf gebruikt en jij jouw energiepeil positief kunt beïnvloeden.

Deze aanpak werkt met oefeningen op maat. Je leert hiermee jouw persoonlijkheid, talent en temperament op een krachtige wijze met elkaar te verbinden.


MELD JE AAN VOOR EEN

KENNISMAKINGSGESPREK


Hier kun je je aanmelden of meer informatie vragen. Je mag ook bellen met 06 380 20 801

of mailen naar info@bureauwerkelijk.nl. Hoe dan ook, ik reageer zo snel mogelijk.

Mogelijk is er een wachtlijst tussen twee tot vier weken tot aan het eerste oriënterend gesprek.