LEVEN,
WERK EN
RELATIES


Welkom bij Bureau Werkelijk - Praktijk voor Therapie & Coaching

Ik wil je uitnodigen plaats te nemen en jouw verhaal te doen.
Een verhaal met open eindjes en wellicht ook scherpe randjes...
anders was je hier niet. Vertel zoveel als jij kwijt wilt.
Ik luister met aandacht en help je mee weer op te veren.

Janneke Orth-Hoeksma


Bureau Werkelijk is een praktijk in Leeuwarden voor hulpvragen op het gebied van leven, werk en relaties. Je kunt hier terecht voor loopbaancoachingpsychosociale of psychologische hulp, therapie en relatieproblematiek. Bureau Werkelijk geeft trainingen in persoonlijke effectiviteit en verandermanagement voor opleidingen en organisaties.LEVEN, WERK EN RELATIES...
...we zijn er dagelijks mee bezig. In een rap veranderende maatschappij wordt een behoorlijk beroep gedaan op onze flexibiliteit en functioneren. Dikwijls staan we stil bij vragen als: kan ik wel blijven voldoen aan de eisen die aan mij worden gesteld? Wie ben ik eigenlijk? Wat past er bij mij? Waar voel ik mij goed bij? Wat weerhoudt me om te veranderen? Een analyse op basis van jouw levensverhaal helpt om inzicht te krijgen in het ontstaan van belemmerende gedachten en gevoelens. Je leert je op een positieve wijze te verbinden met je emoties. Zo creëer je innerlijke rust, warmte en mildheid voor jezelf en in je omgeving. Jouw talenten krijgen weer ruimte om te groeien. Je leert hieraan zelf richting geven. 

> Je kunt bij Bureau Werkelijk terecht met levensvragen en psychische klachten voor therapie of counseling.
> Voor coaching kun je terecht op het gebied van loopbaanbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling en professionele effectiviteit.

> TRAINING PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT   
> TRAINING WERKEN MET JE IK-GRENS

AANMELDEN KAN VIA HET AANMELDFORMULIER OF STUUR EEN MAIL NAAR INFO@BUREAUWERKELIJK.NL. BELLEN MAG OOK NATUURLIJK - 06 380 20 801.
Loopbaancoach voor levensloop en loopbaanonderzoek
Hoe zet je een nieuwe stap in je carrière als je werk niet meer inspireert, als je talent niet wordt opgemerkt, als er ontslag dreigt of als de cultuur van de organisatie niet past. Je leert keuzes maken die wel bij jouw persoonlijkheid aansluiten.

Psychosociale therapie en psychologische hulp
Bij psychosociale klachten ondervind je verschillende problemen tegelijk. Voelen en denken zijn niet in balans. Bij psychosociale klachten staat je psychische, sociale en fysieke gezondheid onder druk, als gevolg van gebeurtenissen die je zelf geen plek kunt geven. 

Relatieproblematiek
De focus ligt hierbij op het herkennen van wederzijdse behoeften, de communicatie daarover, het uiten van persoonlijke grenzen en het bereiken van een win-win situatie. 

Trainingen Persoonlijke effectiviteit / talentontwikkeling / leven en werk in balans. En specifiek voor groepen en organisaties is er de tweedaagse training "One Size Does Not Fit All".

Verandermanagement
Volgens de methode Appreciative Inquiry.

JE KUNT JE HIER AANMELDEN

EXISTENTIËLE BIOGRAFISCHE BENADERING

Deze benadering is gebaseerd op het gedachtegoed van verschillende filosofen en psychologen. Het gaat om bewustwording en anders leren denken en om verbinding maken met je werkelijke emoties. Een duurzame verandering ontstaat pas dan wanneer je verband ziet tussen heden, verleden en toekomst.

TRAININGEN, LEZING OF LES


Bureau Werkelijk geeft trainingen, cursussen en lezingen voor groepen. Op locatie of bij Bureau Werkelijk zelf.

Informeer naar de mogelijkheden.


Thema's:
• Persoonlijke Effectiviteit
• Werken met je Ik-grens  
• Verandermanagement in organisaties
• en onderwerpen in overleg

Hier kun je je aanmelden of meer informatie vragen. Je mag ook bellen met 06 380 20 801

of mailen naar info@bureauwerkelijk.nl. Hoe dan ook, ik reageer zo snel mogelijk.

Mogelijk is er een wachtlijst tussen twee tot vier weken tot aan het eerste oriënterend gesprek.