DIT IS BUREAU WERKELIJK

Over Bureau Werkelijk

Bureau Werkelijk is een praktijk voor diverse hulpvragen op het gebied van leven werk en relaties. Je kunt er terecht voor psychologische hulp, psychosociale therapie en loopbaanbegeleiding. Vooraf bepalen we samen welke insteek de meeste aandacht vraagt. De rode draad van ieder traject blijft dat we het talent, jouw sterktes naar voren halen en ontwikkelen.


Functioneren in leven en werk gaat over durven doen waar jouw hart naar uitgaat. Het voelt als buiten de bekende paden omgaan. Het is een avontuur als je op een positieve manier naar jouw persoon kunt leren kijken. 


De begeleiding kenmerkt zich door heldere communicatie. Hierbij waarborgt Bureau Werkelijk een sfeer van veiligheid, vertrouwen en privacy. Vanuit haar passie en deskundigheid draagt Bureau Werkelijk bij aan nieuw perspectief.


Mijn verhaal

Als psychosociaal hulpverlener heb ik acht jaar als verpleegkundige gewerkt in de psychiatrie. Na de Hbo-opleiding Maatschappelijk Werk ben ik algemeen en schoolmaatschappelijk werk gaan doen in Nijmegen. Ik werkte samen met huisartsen ten behoeve van de eerstelijns hulpverlening. In Friesland pakte ik het bedrijfsmaatschappelijk werk op. Vanuit deze functie gaf ik - naast individuele begeleiding en advies - consultaties aan management van diverse instellingen en bedrijven gericht op stresspreventie, conflicthantering en ziekteverzuimbeleid. Binnen de sociale verzekeringswereld werkte ik als projectcoördinator. 

Counselor voor leven, werk en relaties

Na het behalen van mijn diploma HBO maatschappelijk werk heb ik door de jaren heen diverse post-hbo opleidingen gevolgd op het gebied van begeleidingskunde en loopbaankunde. Mijn opleiding voor loopbaanprofessional en trainer volgde ik aan de Academie voor Leven en Werk. De opleiding Counseling in Existentieel Welzijn volgde ik aan de Katholieke Universiteit Leuven en heb ik in 2014 afgerond. Ik blijf mijzelf steeds bijscholen zoals o.a. in oplossingsgerichte therapie en in TA. Ik ben gecertificeerd in Appreciative Inquiry. Deze cursus volgde ik bij TNO Management Consulting.


Inmiddels breid ik mijn kennis en expertise weer uit door diverse modules te volgen in ik-grensbewustzijn opstellingen bij psychiater en psychotherapeut Nick Blaser en focusing bij FocusCentrum Aaffien de Vries. 

Sinds 2020 ben ik in het bezit van het certificaat voor Schematherapie HBO via de RINO Groep.


Referenties van cliënten

Vergoedingen 

 

Een psychosociaal counselingstraject wordt door de meeste ziektekostenverzekeraars gedeeltelijk vergoed als je aanvullend verzekerd bent. 


Kijk hier voor een overzicht van zorgverzekeraars en de vergoedingsmogelijkheden.

Hier kun je je aanmelden of meer informatie vragen. Je mag ook bellen met 06 380 20 801

of mailen naar info@bureauwerkelijk.nl. Hoe dan ook, ik reageer zo snel mogelijk.