CLIËNTEN OVER BUREAU WERKELIJK

Onderstaande referenties zijn omwille van de privacy van de cliënten anoniem geplaatst.

INZICHT OVER WIE EN HOE IK BEN - In mijn traject bij Bureau Werkelijk heb ik mezelf beter leren kennen. Er werd deskundig ingegaan op mijn levensgebeurtenissen waarbij er dingen naar boven kwamen waarvan ik niet eens meer wist dat ze er waren. Dit heeft mij nieuwe inzichten gegeven over wie en hoe ik ben. De opgedane kennis zet ik nu in in mijn dagelijks leven. Bedankt, Janneke!

GEEN HAP SNAP WERK - Janneke van Bureau werkelijk is zeer deskundig. Na de intake volgt een grondige analyse en er wordt methodisch gewerkt, geen hap snap werk. Dit hielp mij om alle problemen goed in kaart te brengen en te werken aan een oplossing. Janneke is naar mijn idee een heel goede therapeut, vertelt weinig over zichzelf en is alleen bezig met mijn levensverhaal en doelstellingen. Ik raad haar iedereen aan!

AANDACHT EN RESPECTVOL - Ieder mens komt wel eens op een punt in het leven waarin het moeilijk is om beslissingen te nemen of keuzes te maken. Vervolgens is de vraag “wat doe je daarmee”. Voor mij was dit een reden om in contact te treden met Janneke. Ik kan het sowieso iedereen aanraden om iets te doen met dit soort momenten als je er zelf niet uitkomt. In het traject dat ik bij Janneke volgde, stelde ze me telkens de juiste vragen waardoor ik zelf nieuwe inzichten kreeg. Ze is respectvol in haar aanpak en heeft bovendien niet alleen aandacht voor mij als mens maar ook voor de mensen in mijn leven. Janneke hartelijk dank voor deze nieuwe inzichten!

BLIJ MET GOEDE WEGWIJZERS - De weg ligt er al. Je weet waar je naar toe wilt. En toch ben je blij met goede wegwijzers. Terugkijkend op dit traject was het soms een onbekende weg die we insloegen, maar steeds met de juiste wegwijzer. Ik kwam hier met een hulpvraag, en een betrokken wegwijzer bracht me naar het doel.

WEER EEN POSITIEVE BLIK - Zowel op gebied van werk als privé voelde ik me niet goed in mijn vel. Dankzij de gesprekken met Janneke en de inzichten die ze me gaf voel ik me veel beter. Nu heb ik niet alleen een positievere blik op de toekomst maar ook op mezelf. Enorm dankbaar voor de tijd en de rust die ik heb gekregen.

HANDELEN NAAR NIEUWE INZICHTEN - Mijn tijd bij Bureau Werkelijk heeft gezorgd voor meerdere inzichten die ik vaak gebruik. Soms, in gesprek met iemand, komt het ineens naar boven en kan ik ernaar naar handelen. Ik heb mezelf beter leren kennen door de manier van vragen die Janneke heeft, helder en oprecht. En niet alleen dat maar ook wat ik dan met de opgedane kennis kan doen, heeft ze me geleerd.

EEN BETER BEELD VAN WAT IK KAN - Het biografisch loopbaanonderzoek heeft me nieuwe inzichten in mezelf doen opleveren, zowel op het persoonlijke als op het zakelijke vlak. Ik heb een veel beter beeld gekregen van wat ik allemaal in huis heb en hoe ik dit in kan zetten. Janneke heeft me hier op een plezierige manier enorm bij geholpen. Ik zie de toekomst dan ook met veel zelfvertrouwen tegemoet.

HET LEVERT MIJ ENERGIE OP - Ik liep vast in mijn werk, het kostte me veel energie en ik zag niet hoe ik daar verandering in kon brengen. In het coachingstraject met Janneke heb ik inzicht gekregen in mijn talenten, mijn kwaliteiten, mijn drijfveren – en heb ik die weer als positief leren ervaren in plaats van als iets dat me in de weg zit. Best pittig en confronterend af en toe, maar het heeft me een goede basis gegeven om keuzes te maken die bij me passen en die me energie opleveren.

VEEL OEFENEN MET VALLEN EN OPSTAAN - Hetgeen we in onze sessies zijn tegen gekomen werkt natuurlijk nog volop na. Veel oefenen van nieuw gedrag gaat, zoals dat hoort, met vallen en opstaan. Ik merk regelmatig dat ik stappen in de goede richting maak!

IK KAN MIJN EMOTIES BETER EEN PLEK GEVEN - Qua gevoel gaat het nu goed met me en ik kan mijn emoties steeds beter een plek geven en vooral accepteren. Dat gaat al heel goed. Ik ben van plan de komende tijd hier nog wat boeken over te lezen, maar vooral niet te veel van mezelf te vragen. Ik wil je heel erg bedanken voor de gesprekken die we hebben gehad de afgelopen weken. Het heeft me echt verder geholpen en zal hier veel baat aan hebben voor in de toekomst.

IK STA NU STEVIGER IN MIJN SCHOENEN EN VOEL ME BETER IN BALANS - De beslissing om een begeleidingstraject in te gaan was een hele stap. Na een heftige gebeurtenis liep ik emotioneel vast en kon moeilijk een weg vinden hiermee om te gaan. Vanuit de verschillende rollen die je hebt, heeft Janneke me laten inzien dat ik mijn eigen leven mag leven. Dat er ruimte is voor mijn eigen verdriet en dat ik het verdriet van anderen niet hoef te dragen. Door oefeningen is mijn zelfkennis toegenomen en ook mijn zelfvertrouwen. Patronen zijn meer herkenbaar, dit maakt dat ik beter grenzen kan stellen. Zowel privé als ook professioneel heb ik hier veel baat bij. Door de oefeningen, het uitvoeren van opdrachten en de adviezen heeft Janneke me enorm geholpen. Kortom ik ben steviger in mijn schoenen komen te staan en ik voel me beter in balans.

PRAKTISCH OEFENEN IN STRATEGISCH COMMUNICEREN - In een korte tijd was er veel veranderd in mijn leven, zowel privé als zakelijk, zowel positief als negatief. Deze veranderingen hebben mij even doen stilstaan bij mijzelf. Ik merkte dat ik vooral bezig was met doorgaan en hard werken. Door het traject met Janneke kan ik beter plaatsen waar dit vandaan komt en heb ik meer geleerd mijn eigen gevoel te volgen. Door te oefenen met o.a. strategisch communiceren en onderhandelen heb ik meer handvatten gekregen voor het in praktijk toepassen van mijn nieuw verworven inzichten. Tijdens mijn studie Bedrijfskunde heb ik veel theoretische kennis opgedaan. De afgelopen jaren merkte ik dat dit niet altijd voldoende was om goed te kunnen functioneren als leidinggevende. Het traject bij Janneke heeft me niet alleen veel nieuwe inzichten gegeven, maar was ook een welkome praktische aanvulling.

RUST EN ACCEPTATIE - Ik kwam bij Bureau Werkelijk met de intentie dat ik meer zelfvertrouwen wou krijgen en minder streng voor mezelf wou zijn als perfectionist. Dankzij Janneke heb ik veel nieuwe inzichten en handvaten gekregen waar ik nu nog dagelijks gebruik van maak. Ik heb een rust en acceptatie in mezelf gevonden wat er voor heeft gezorgd dat ik tijdens mijn studie en dagelijkse leven zelfverzekerder in mijn schoenen sta. Bedankt Janneke!

WEER OP DE JUISTE WEG - De gesprekken met Janneke voelden aan als fijn en oprecht. Haar luisterend oor en meedenkende houding zorgden ervoor dat ik mij gauw op mijn gemak voelde. Bedankt Janneke voor de inzichten die je mij hebt gegeven, voor mijn gevoel zit ik weer op de juiste weg!

VEEL OEFENEN MET VALLEN EN OPSTAAN - Hetgeen we in onze sessies zijn tegen gekomen werkt natuurlijk nog volop na. Veel oefenen van nieuw gedrag gaat, zoals dat hoort, met vallen en opstaan. Ik merk regelmatig dat ik stappen in de goede richting maak!

EEN COACH DIE BETROKKEN IS - Mijn werk kostte me meer energie dan het me opleverde. Ik kwam er maar niet achter waar dat precies aan lag. Hier ben ik samen met Janneke mee aan de slag gegaan. Centraal stond mijn levensloop tot nu toe en dat leverde samen met de verschillende opdrachten die ik heb gemaakt hele waardevolle inzichten op, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Je moet de diepte in durven gaan, maar met een coach die betrokken is, goed kan luisteren en met je meedenkt gaat dat bijna vanzelf.

'BEDANKT VOOR DE MOOIE, LEERZAME REIS' - Ik neem deze kennis mee voor de rest van m’n leven!'

WIL JE OOK JOUW ERVARING MET BUREAU WERKELIJK DELEN?

Dat zou ik zeer op prijs stellen.

Stuur je ervaring naar info@bureauwerkelijk.nl

Hier kun je je aanmelden of meer informatie vragen. Je mag ook bellen met 06 380 20 801
of mailen naar info@bureauwerkelijk.nl. Hoe dan ook, ik reageer zo snel mogelijk.
Mogelijk is er een wachtlijst van twee tot vier weken tussen je aanmelding en het eerste oriënterend gesprek.